Breaking news!

Er is tijd ontstaan in het schema voor het Internationale Ducati Club Race weekend van 24, 25 en 26 mei 2019. Hierdoor hebben we een extra open Ducati race op zondag. Na enkele jaren afwezigheid hebben we weer een Ducati open C!

Alle inschrijvers op de reservelijst hebben toegang tot het weekend. De rijders op de reservelijst worden door het wedstrijdsecretariaat benaderd om deelname af te stemmen. Rijders die niet op de reservelijst staan en wel willen meedoen, nemen contact op met Rob op het wedstrijdsecretariaat.

We vinden het super dat we op deze manier meer rijders de gelegenheid kunnen geven om te rijden tijdens het mooiste race weekend van het jaar!

Ook voor de volgende klasse hebben we weer (beperkte)ruimte voor inschrijvingen:
BEARS Riders Cup.
De BEARS Riders Cup geeft eigenaren van Britse-, Europese- en Amerikaanse motoren, met maximaal 3 cilinders en 1198cc, de gelegenheid om, in 3 subklassen, tegen elkaar te strijden met een kampioenschap over 4 races, 2 tijdens de Ducati Club Race op Assen en 2 tijdens het Festival Italia op Oschersleben.
 a)Superlight alle 2 kleppers & alle 4 kleppers tot 800cc 
b) Top alle 4 kleppers van 800 tot 1000cc
c) Open alle 4 kleppers boven de 1000cc
Op vrijdag 2 vrije trainingen, zaterdag 2 kwalificaties en zondag 2 races. De kosten tijdens de DCR zijn € 375,- 
Weekenden zijn ook onafhankelijk van elkaar te boeken.

Euro Classics
De Euro Classic raceklasse is toegankelijk voor Europese motoren waarvan het frame en het motorblok van vóór 1990 is. Dit is de ideale klasse voor de wat oudere motoren om onderling te strijden voor de prijzen. De kosten zijn voor 2 kwalificatietrainingen op zaterdag en 1 race op zondag zijn € 205,- 

NK Classics
Al vele jaren zijn de dames en heren van de Classic Motorcycle Race Club Holland te gast tijdens de Ducati Club Race. Met vele buitenlandse rijders is dit een internationaal gezelschap. In samenwerking met de CMRCH hebben we ook de Euro Singles klasse kunnen onderbrengen in deze groep. De NK Classics rijden in 3 klassen dus er is binnen de races veel actie te verwachten. De kosten voor 2 kwalificatietrainingen op zaterdag en 1 race op zaterdag en 1 race op zondag zijn € 265,- 

Vrije trainingen
Tevens is er nog ruimte voor de trainingen op vrijdag. 4 sessies à +/- 25 min 210,- en 2 sessies 110,-! Voor iedere groep worden er proefstarts gehouden bij aanvang van de laatste sessie van vrije training.

Wil je nog meedoen aan het mooiste Ducati Race weekend mail dan naar wedstrijdsectretariaat@ducaticlub.nl op basis van binnenkomst worden de plaatsen toegekend.

Tot over vier weken op Assen tijdens het grootste amateur race evenement van Europa!
 
#DucatiClubRace